Dags att förkovra sig

I oktober ska jag på kurs i Lidköping. Kul, där har jag aldrig varit. Det är suveräna ATR som har kurs där i konsten att vara barnteaterledare. Skådespelarträning, rollkaraktärer och vilka manus som är bra ska vi gå igenom.

Det är Anna-Karin Waldemarson från ATR som leder den. Det blir en ny bekantskap och det är alltid kul. ATR har flera bra kurser under hösten. Regi o improkurs samt en kurs som behandlar ämnet genus. Jag är sugen på att gå alla men tiden och avståndet sätter stopp ibland (Kalix).

Jag återkommer om kursen med både text och bilder. Kurser i ATR:s regi hittar du på:

http://mk.quicknet.se/221143/upload/bilder/0/Pdf/atr_kurser_h_2014.pdf

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *