Dansande fötter

Igår startade jag mina danskurser i Lännäs. Första gången är alltid lite pirrigt. Nya elever och ny koreografi. Frågan är alltid om jag gjort för svåra eller för lätta danssteg. Allt känns så bra när man står hemma i vardagsrummet och hoppar och snurrar men sen kanske man får förenkla när man väl kommer på plats. Eller göra det mer avancerat. Man kan alltid göra stegen snabbare eller lägga till armar osv. Tricksen är många och i och med att jag har koreograferat för barn och ungdomar sen 80-talet känns det tryggt med rutinen i ryggen.

Jag tog ett par bilder men dom blev ruskigt suddiga så jag ska ta nya nästa vecka. Det blir i alla fall blandad musik och det är något som inspirerar mig. Sjörövare, dans med lakan och Michael Jackson. Härligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFortfarande lika rolig!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *