Teatertips

Nu börjar höste komma igång, det finns massor av biljetter som släpps, härligt!

Liljebrinks – En svart komedi i vitt. 

Välkomna in i familjens bubbla – en bubbla lika bräcklig som bostadsmarknaden. Skandinaviens mest exklusiva inredningsmagasin gör ett hemma hos-reportage i den fantastiska villan vid havet. Detta är dagen då en leende Elaine kommer att få posera i ett helsidesuppslag medan hon hackar färsk koriander, omgiven av möbler från mässan i Milano och några Chablis Grand Cru-viner i det chica vinstället.

Premiär 3 oktober på Folkteatern i Göteborg.

lhblbljbjhb

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Teatertips

  1. Eva skriver:

    Brukar du åka till andra städer och se teater? Vad är din dröm, att vara en framgångsrik skådespelerska eller en dito författare?

  2. Pia Widlund skriver:

    Jag ser mellan 25 och 30 olika föreställningar varje år. Det blir både med amatörer och proffs. Jag ser mycket i Sörmland men även Helsingborg, Kalmar, Stockholm, ibland Göteborg. På Östgötateatern i Norrköping har jag abonnemang och många gamla teaterkollegor så dit åker jag ofta. Att skådespela är vansinnigt roligt men en mördande konkurrens. Just nu skriver jag på min bok och lägger ner all energi där, samtidigt som jag även skriver för scenen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *