Baby Blues

Jag är 47 år och har inga egna barn. Jag har aldrig saknat barn. Jag älskar att dansa och spela teater med barn och ungdomar men vill inte ha några egna. Många tycker det är konstigt andra tycker det är normalt. Själv struntar jag i vad andra tycker, jag väljer själv.

I pjäsen Baby Blues, av Jenny Cronholm, handlar det om just det där med barn. När kommer dom? Blir jag mormor snart? Inget smått än? Ett otroligt starkt manus som jag tror kommer att växa med tiden vi repar det. Idag var första gången vi träffades.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABaby Blues.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATeater Orka, orkar mera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATherese, Gustav, Johanna och en körtjej som jag tappat namnet på nu, ursäkta mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABoka in en av dessa kvällar redan nu. Våren 2015.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *