En slapparlördag

Precis när jag nästan var klar med att elda så började det spöregna så korvgrillning var inte att tänka på. Jag hann bara kratta lite och klippa halva gräsmattan. Jag fick tända vedspisen för att torka både mig och kläderna. Nu är det uppehåll men blött i gräset och nu är det bara att kolla till elden så det sista brinner ut. Korven fick jag slänga in i en potatisgratäng med lite morötter. Sen kalasade Leidy på godis i toarullen.OLYMPUS DIGITAL CAMERADetta blev både lunch och kvällsmat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALite suddigt

OLYMPUS DIGITAL CAMERAStör ej

OLYMPUS DIGITAL CAMERASnart klar

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKlar

Nu tittar solen försiktigt fram, det kanske blir en stund på verandan med en kopp te i alla fall. Tar man på sig en tröja kan det funka. Jag har inte varit ute och letat några kantareller alls, är osäker på om det finns några efter denna torra sommar. Kanske får ta en tur i alla fall. Det är avkopplande och skönt att ta en tur i skogen. Bara det är hyfsat torrt. Nu ska jag ta lite rabarbersaft och lägga in i vedspisen. Jag har inte eldat på månader så detta är ett klart hösttecken.

Ser fram emot morgondagen, då blir det teater från morgon till kväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *