Lite av varje

Dagens tre kapitel är redigerade. Jag tyckte dom 2 första gick bra och det tredje blev segt. Man kan inte vara nöjd hela tiden. Jag har jagat flugor och getingar som kommer in hela tiden och sen har jag gått igenom höstens danslåtar till dansgrupperna. Det blir en skaplig blandning.

Jag har mest jobbat med dans i studiecirklar men jag har gjort lite annat också. På Palace i Norrköping hjälpte jag Johnny Lindé med koreografi till en krogshow. Det var jättekul. OLYMPUS DIGITAL CAMERAUtmanande koreografi med 2 tjejer och 2 killar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABra blandning blev det 2002. 4 koreografier.

Att koreografera till krogshow är lite annorlunda då man hela tiden måste tänka på att de ska ha en mick i handen. Vi repade med varsin penna för att inte glömma detta. Mycket att ta hänsyn till då man inte heller kan göra för avancerad och snabb dans eftersom det är livesång. Många av de stora artisterna kör ju playback för att de ska kunna dans ikapp med sina egna bakgrundsdansare och inte flåsa. Dåligt tycker jag, äkta vara är alltid bäst.

Eller vad tycker ni?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *