Slöare än vanligt

Hämtmat och jordgubbar. Firar sista lördagen på semestern.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag ska försöka njuta de sista timmarna på min semester. Det har varit en fantastisk ledighet. Första veckan bestod mest av Djulö-rep, genrep och premiär men sen lugnade det ner sig. Böcker har jag hunnit läsa, teater har jag hunnit se, trädgården har jag hunnit fixa i, men det finns ju fortfarande att göra inom alla bitarna.

Jag har precis börjat på Carin Gerhardssons bok Tjockare än vatten. Återkommer om den. Imorgon ska jag på teater, återkommer om den. Trädgården finns det alltid lite att klippa, rensa eller gallra i. Vädret ska man heller inte klaga på, även om det är i varmaste/torraste laget just nu. Såg att det ska bli regn imorgon, tackar och bockar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *