Inspirerande möte

Idag på eftermiddagen har jag fikat hos Eva som har stuga ett par mil från mig. Vi gick en ATR-kurs i Södertälje för en tid sedan. Det var Anna Pettersson som hade kurs i konsten att närma sig texten som skådespelare. Den var fantastiskt bra. Eva och jag kom på att vi inte hade så långt till varandra på sommaren och idag har jag varit där och fikat.

Vi är teaterlärare båda 2. Jag på DUD och hon på Kulturama. Vi har ungefär samma åldrar och samma utmaningar. Vi pratade om olika elever, aneroxia, föreställningar, talangfulla elever, planering och allt annat som hör till.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eva trivs jättebra på landet och vi funderade på att kanske ha ett samarbete någon gång framöver. Ingen vet var, hur, när eller med vad. Men tankarna är på G.

Eva ska sätta upp Djungelboken med sina elever framöver och eftersom det är en pjäs jag är nyfiken på ska jag för söka åka och titta. Inspirerande möten är det bästa som finns. Dom ger mig energi i  in vardag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *