Kapitel 1

eller                  Kapitel ett

eller                  Söndagen den 1 juni

eller                  Första kapitlet

eller                  Stockholmsresa – mÃ¥ndag 4 juli

eller ja, jag vet inte hur man ska döpa sina kapitel. Jag har helt enkelt valt att kalla mina kapitel; Kapitel 1 osv. Det är många frågor som återstår känner jag. Men nu är i alla fall ALLA kapitel genomgångna.

Nu ska jag BARA läsa igenom hela boken högt för mig själv för att kolla om det är ett flyt i texten och om allt låter lika naturligt när jag läser det som när jag skrivit det. Jag känner på mig att jag kommer att ändra en hel del, men då får jag väl göra det.

Att redigera en hel bok är jobbigare än vad man kan tro. Det är såå mycket att tänka på. Jag har försökt få in mer gestaltning men det känns inte alltid som jag har lyckats. Det har automatiskt blivit mer dialog och jag hoppas verkligen den leder handlingen framåt. Det tycker i alla fall jag.

Sista semesterveckan är det och jag har en och en halv novellsamling kvar att läsa. Idag har jag, trots den enorma värmen, hunnit vara ute i trädgården. Man får liksom passa på att jobba i skuggan i den mån det går. Sen har jag vattnat blommor och hallonbuskar. Härligt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kapitel 1

  1. Ethel skriver:

    Svårt det där med namn på kapitel. Jag har försökt namnge på ett sådant sätt att läsaren ska bli lite nyfiken (inte alla, det har jag inte lyckats med, med en del).

    Spännande med din bok, vi får läsa varandras sen, om de blir publicerade.

    Skönt med värme, men nu tycker jag att det är lite för varmt. Har svårt att sova.

  2. Pia Widlund skriver:

    Jag somnade ett inatt…helt slut. FÃ¥r sova lite middag typ…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *