Vip-rummet

Av Jens Lapidus. Bästa boken jag läst i sommar!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såå bra. Jag gillar hans böcker och hans sätt att skriva. Jag blev inspirerad av hans beskrivningar av miljön och av människorna och ska ta tag i min egen boks sista kapitel ikväll. Spänning i den under världen. Börjar på en advokatbyrå, går via fängelset och diverse skulder till ett riktigt bra och oväntat slut. När man tror att det är slut, är det inte riktigt det.

Hoppas att även denna bok så småningom blir filmatiserad. Jag blir nyfiken på om huvudpersonerna Teddy och Emelie får någon relation. Boken avslutas med att de ska äta middag och vad som händer efter den kanske vi får reda på vad som händer. Jens Lapidus planerar fortsättning på denna bok. Jag har bara en sak att säga. Rappa på Jens!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *