Enneagrammet – Del 5

Stycke A:
Oberoende, tar för mig. Livet fungerar bäst när man går rakt på sak. Ställer upp mål, engagerar mig och vill att det händer något. Jag gillar inte att sitta och vänta – jag vill uppnå något stort och påverka min omgivning. Jag söker inte nödvändigtvis konfrontationer, men jag låter ingen hunsa mig heller. För det mesta vet jag vad jag vill och skaffar mig det jag vill ha. Jag engagerar mig med hull och hår både i arbete och nöjen.

Stycke B:
Ganska tystlåten, van att vara för mig själv. Drar inte uppmärksamhet till mig socialt, och jag är sällan framfusig eller självhävdande. Jag trivs inte med att ta ledningen eller med att konkurrera med andra. En drömmare; en hel del av mina aktiviteter försiggår i huvudet. Jag kan vara ganska tillfreds utan att känna att jag måste göra något hela tiden

Stycke C:
Ansvarsfull och hängiven. Jag känner mig hemsk om jag inte håller vad jag lovar och gör det som förväntas av mig. Jag vill att människor ska veta att jag finns där för dem och att jag gör det jag tror är bäst för dem. Jag har ofta gjort stora uppoffringar för andra, antingen de vet om det eller ej. Jag är sämre på att ta hand om mig själv – jag gör det som behöver göras, och slappnar av.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *