Var är grabbarna???

Jag har flera gånger skrivit att det är kul att ha kommit i kontakt med andra bloggare/skrivande människor när jag har börjat blogga. Och det är det verkligen. Men jag undrar bara en sak efter ett tag; Var är grabbarna?

Har dom redan slagit igenom eller? Det finns en uppsjö av kvinnliga bloggare som jag själv. Vi skriver och redigerar och stöttar varandra med skrivtips och diverse hejarop. Men var är grabbarna?

Är det så att dom bara skriver och skriver och inte gör så mycket väsen av sig under tiden? Dom kanske inte påtalar sin existens förrän dom blir utgivna? Dom kanske klara sig utan hejarop och tips från andra? Var är grabbarna?

Visst har jag stött på en och annan manlig bloggare men dom är färre än dom kvinnliga. Jag är nyfiken på varför. Har vi tjejer/kvinnor ett större bekräftelsebehov än männen? Vill vi dela med oss mer än männen? Är vi bättre på att marknadsföra oss än männen? Tar vi oss tid att blogga mer än männen? Tycker vi det är svårare att jämt skriva själva och vill ha cred från likasinnade? Eller? Var är grabbarna?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *