Sista lekarna från Östersund

Lappar på golvet

Lappar med olika uppgifter på läggs ut på golvet och alla ställer sig vid en lapp. Man vänder på lappen när ledaren säger till och sen ska man genomföra det som står på lappen. Inget våld, ingen får skrika, knuffas eller dra i någon annan. På lapparna kan det stå t ex; få alla att sova, få alla att sjunga Blinka lilla stjärna, få alla att dansa, få alla att sätta sig i en fyrkant.

Tvättmaskinen minst 12 personer

3 o 3 som håller varandra i handen på 3 rader. De är nu en tvättmaskin. 3 personer står framför och är tvättmedel, smutstvätt och programmerare. Smutstvätten ska bestämma om det är byxor eller skjorta och om det är gräsfläckar eller läskfläckar. Tvättmedlet ska bestämma doft. Programmeraren ska välja mellan program 1 o 2. Tvättmedlet ska jaga tvätten mellan de 9 som står 3 o 3 och håller varandra i handen. När programmeraren ropar 1 är de vända fram, när han ropar 2 vänder de sig till vänster och håller då en ny person i handen, fortfarande 3 o 3. Då får tvätten och tvättmedlet andra banor att springa i.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *