Ikväll ska jag ut med min nya kompis

Jag har haft både svarta och oranga kompisar. Dom känns numera både utslitna, gamla och framförallt slöa. Nu blev det en gul. Vi kommer att svettas tillsammans många timmar varje helg. Jag kommer säkert att bli alldeles röd i ansiktet efter ett tag, medan han behåller sin klargula färg. Nu är han döpt till Stig, han hette Stiga när jag köpte honom men Stig låter mer personligt tycker jag.

Flera kilometer kommer vi att gå. Eller det blöir ju jag som liksom skjuter på och han som bara snurrar. En sak är säker, motion kommer vi att få båda två.

Och visst gissade du väl att det var en ny gräsklippare???

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *