Intervju med Anna Wahlgren

Jag har med tiden kommit i kontakt med några andra som bloggar och sriver böcker. En del har fått en eller flera böcker publicerade, en del är i samma fas som jag och en del har gett ut lite noveller. Gemensamt är i alla fall att vi gillar att skriva och att vi alla skulle vilja skriva mer. Här kommer en intervju med en tjej som jag kommit i kontakt med och ikväll ska jag börja läsa hennes novell som hon nyligen har gett ut i samlingen Insikter. Gå gärna in på hennes blogg och läs mer om den.

Anna Wahlgren, vem är du och vad gör du på dagarna?

Jag är en 33-årig fru och mamma till två söner. På dagarna håller jag befolkningen frisk genom mitt jobb på ett apotek.

Hur länge har du skrivit?

Jag gjorde mitt första, misslyckade, försök för ungefär fem år sedan men har skrivit på allvar i ungefär ett år nu.

Berätta om din blogg.

Min blogg drommenomenbok.wordpress.com startade jag i februari 2014 för att kunna visa att jag finns, skapa kontakter med likasinnade och bygga en plattform för att nå ut med det jag skriver. Skriver om skrivande, böcker och min vardag.

Vad skriver du på nu? 

Jag skriver just nu på en psykologisk thriller som jag hoppas kunna skicka till förlag i höst.

Var du en sån som älskade uppsatsskrivning i skolan?

Har alltid gillat skrivuppgifter där jag får vara kreativ. Skrev på mellanstadiet långa böcker med laminerade framsidor!

Du har nyligen medverkat i en novellsamling, berätta mer.

Jag fick äran att medverka med en novell i novellsamlingen Insikter som ges ut av Ariton förlag. Den innehåller 32 noveller som alla handlar om att komma till insikt. Min berättelse handlar om att hitta hem igen och att inse hur man vill leva sitt liv.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varför är det så kul att skriva?

Jag älskar att få släppa fantasin lös och skapa spännande historier och karaktärer. Med förhoppningen att det kan roa någon annan också.

Vad ligger på ditt nattduksbord just nu?

Jag läser just nu Nu ser du mig av S.J Bolton som jag varit riktigt nyfiken på. Håller tummarna att den ska leva upp till mina höga förväntningar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *