En kväll i Stadsparken

OLYMPUS DIGITAL CAMERABild på den tappra publiken i Katrineholms Stadspark under måndagskvällen. Regnet kom och gick.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALite allsång blev det

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag fick en jättefin solros av Lena och Veronica som ledde Måndagskvällen i Stadsparken. Duktiga tjejer som försöker få Katrineholmarna att sjunga allsång under några måndagar i sommar. Hoppas ni har chans att besöka Stadsparken 19,00 framöver.

Djulögänget var där och sjöng Mord-sången från Råttfällan. Det närmar sig premiär och det är kul och nyttigt att få framträda inför publik innan genrepet. Imorgon är det vanligt rep igen. Efter vårt framträdande gick vi till pizzerian och käkade lite. Mysigt att varva ner och prata. Tack för en trevlig kväll.

Imorgon kommer en intervju med Anna Wahlgren. Håll ögonen öppna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *