Mera lekar – Linjer och Monsterkull

Linjer i ordning; hårfärg, tröjfärg, namn…

Gruppen får till uppgift att under tystnad, ställa sig på en rad med den som har ljusast hårfärg i ena änden och mörkast i den andra. När man är färdig kan man låt någon kolla att det stämmer. Man kanske behöver byta plats på några. Detta kan göras med längd, ögonfärg, strumpfärg mm. Ibland kan den vara tyst, ibland inte.

Man kan även genomföra denna lek då alla står på stolar och ska gå förbi varandra.

 

Monsterkull

Man står parvis i en cirkel. En person utses till YNK och en till MONSTER. Monstret jagar Ynket som kan rädd sig genom att kroka arm med något av paren. Då blir den på andra sidan paret, den tredje personen Monster och ska börja jaga det gamla Monstret som blivit Ynk. När man blir monster måste man sträcka upp armarna, se ut som ett Monster och låta som ett Monster. Använd kroppen och rösten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *