Lek till du stupar – Del 1

 När vi var i Östersund på ATR:s teaterfestival fanns det tre olika workshops man kunde välja mellan. Jag valde Lek till du stupar. Det ångrar jag inte. Nitja och Lotta delade med sig av flera nya lekar som jag kommer att använda mig av. Lekarna är ju inte bara lekar utan är till för att öka samarbete, koncentration och lyhördhet med mera. Kan man göra det under roliga former går det ju lättare. Jag ska försöka dela med mig av några. Det kan vara svårt att skriva ner lekar så att det är lättförståeligt men jag gör så gott jag kan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Namnlek med hopp till vänster

Alla utom en sitter på stolar som står i en ring. Den utan stol står i mitten. Han ska ropa ut minst 3 namn och den som blir utropade ska byta plats med varandra medan den som står i mitten ska försöka ta en stol. Man kan även ropa 4 namn. Blir det hjärnsläpp kan man ropa telefonkatalogen – då ska alla byta plats.

Om jag inte blir uppropad men stolen på min vänstra sida blir ledig måste jag flytta mig dit.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *