Spelberoende

Jag brukar köpa en trisslott varje kvartal ungefär och känner mig inte speciellt intresserad av spel egentligen. I min bok är det vissa personer som kommer i kontakt med spel på olika sätt. Jag kollade runt på nätet för att resercha lite och kom in på http://onlinebonus.nu/.

Det finns många sätt att göra av med pengar på. Satsa bara lite och vinn väldigt mycket. Men det fungerar ju sådär. Hur ska man kunna överlista systemet? Det är ju alltid datorn eller maskinen som vinner. Tyvärr är det inte alla som inser detta.

Men tänk om man skulle vinna en miljon. Vad skulle man göra då? Nu är ju en miljon inte så mycket egentligen. Att betala av på lånen, köpa en ny bil och resa är kanske vad de flesta skulle svara om de fick frågan.

Själv tror jag att jag skulle göra likadant. Hur kul är man egentligen??? Man kanske skulle göra något originellt. Köpa en helikopter eller en hästfarm?

Jag tycker egentligen inte om att spela för pengar, chansen att bli spelberoende kanske inte är sÃ¥ stor men man kan ju alltid bli fast utan att man märker det. Det finns ju bättre hobbies. Jag känner ingen som är spelberoende…Ã¥tminstone inga levande människor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *