Skrivsugen

Du kanske tillhör de morgonpiggas skara och kan ställa klockan en timma tidigare och känna ro till skrivandet då. En del vill skriva på natten, när make/maka och barn har lagt sig. En del vill känna pressen/stressen och kan tänka sig att göra det mellan dammsugning och tvätt. Det gör inget var och när. Det viktiga är att vi skriver!

Själv skriver jag bäst på kvällen. När jag gjort allt jag ska eller måste. Då känns det bra. Jag har dessutom gärna någon film rullades på datorn medan jag skriver.

Ikväll ska jag ta tag i boken igen. Jag har saknat skrivandet men har helt enkelt vare sig hunnit eller orkat. Men ikväll ska jag sätta tänderna i ett nytt kapitel…eller två!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *