Lekar och 2 nya föreställningar

Imorse var vi på workshop. Vi lekte. Japp, vi är vuxna, vi har lekt och vi har skrattat oss trötta. Mycket uppskattat av oss alla. Jag ska redovisa några av dom senare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foajen på Storsjöteatern där vi lekt och där textsamtalen äger rum.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi såg Hundliv. Pjäsen handlar om en kvinna som har svårt att komma in i kompissvängen. Hur skaffar man sig vänner? Vad ska man göra för att lära känna nya människor? Det var någon som sa till mig att ju äldre man blir, ju svårare är det att skaffa nya vänner. Jag har tänkt mycket på det genom åren. Därför försöker jag alltid ta kontakt med nya människor som jag kan ha utbyte av. Det är viktigt att våga ta kontakt och det är inte alltid jag har vågat göra det. Men det blir faktiskt lättare med åren. Tillbaka till Hundliv. Starkt manus om ett slags utanförskap där till och med mannen sticker efter några år. Kvar är hunden. Bra skådespeleri och vad jag gillade var de jämna övergångarna från nutid till dåtid då även ljuset ändrades till rött. Fint!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASen såg vi en ungdomspjäs där gänget själva har skrivit manus. Kolla det där är en typisk etta. Lite mycket pausar i pjäsen och mycket musik som inte tillförde något. Lite finslipning av manuset och lite tightare så skulle det bli bättre.

Mer teater kommer…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *