Intervju med Niclas Strand

Vingåker hade under flera år en revy som Niclas var med och startade. Jag hjälpte till med koreografin och på så sätt lärde vi känna varandra. Sen har vi samåkt mellan Vingåker och Norrköping när vi spelade Vita Hästen, My Fair Lady och Skärgårdsflirt. Nu mera bor Niclas i Stockholm och driver Mälarhöjdens Friluftsteater tillsammans med Mia Poppe. Här kommer några frågor till Niclas.

Vem är du och vad gör du nuförtiden? Jag är en frilansande underhållare som spelar teater när tillfälle ges. Just nu åker jag rund och uppmanar alla att rösta i EU-valet med hjälp av en sång jag har skrivit tillsammans med Thomas Widén. På uppdrag av ABF Södertälje http://youtu.be/YGklb86AEk8

Vad har ni på gång till sommaren? Vi skall spela den klassiska farsen Charleys tant med mig som tanten. (Håller nu på att raka benen) på Mälarhöjdens friluftsteater.

Är du och Mia ute och sjunger något? Mia och jag gör sångprogram och barnteater. Men framför allt har vi turnerat från Småland till Dalarna med showgruppen Widén-Strand-Poppe. Med 50-år med Svensktoppen och senast 70-tals showen Lagd Lugg Ligger. 

Har ni något kul på gång under hösten? Till hösten då Mia åker med Riksteatern skall jag troligtvis göra någon typ av modern dramatik på teater Pero. Väntar på manus. Återkommer med mer info när jag har.

Vad har du för drömroll? Drömrollerna har jag redan gjort. Bonnie i Csardasfurstinnan och Burughs pjäsen med samma namn. Det finns säker fler.

Har du någon bra bok som ligger på ditt nattduksbord just nu? Läser nu om Skådespelerskan Lena Nyman.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *