Valborg

För många år sen sjöng jag i olika körer i Vingåker. Kyrkokören, Fredagskören och allt vad dom hette. Att sjunga i kör är ett stort folknöje i Sverige och numera kan man ju även tävla i körsång i form av Körslaget.

Valborgsmässoafton var det alltid sång på trappan vid Säfstaholms Slott i Vingåker, sen var det våreld. Traditionen är liksom ett kliv inför våren. Jag eldade det sista granriset i helgen och grillade vårens sista korv på brasan. Sen får det bli kyckling på trädgårdsgrillen.

Ikväll måste jag plantera lite blommor och sen ska jag bara njuta av en bra bok och äta något gott. Hoppas Valborg blir lugn för er alla, tänk på att imorgon är en ny dag. Nya andetag och nya möjligheter!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *