Vad gör egentligen en regissör?

Jag var på en regikurs med Olof Hansson för några år sedan och då fick vi sätta oss i grupper och göra en lista på vad en regissör egentligen gör. Vi kom fram till följande:

Leda, ha överblick, vilja, ha en vision, förmedla, kunna ta fram känslor, lära, lyssna, förena, tro, ta ansvar, forma föreställningen, hitta lösningar, undersöka, våga ta risker, se, göra om göra rätt, samarbeta, kommunicera idéer, konflikthantera, utveckla, stötta, få människor att växa, ha roligt, vara ensam i sitt arbeta, se helheten, tolka, vara flexibel, samla en grupp, inspirera, hålla tider och vara lyhörd.

Typ skitenkelt, eller…?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *