Äntligen sommar

Eller ja…sommar och sommar. Men en försmak i form av sommarteater fick jag i alla fall. Kollationering med Katrineholms Arbetarteater och läsning av RÃ¥ttfällan.

Ibland kan det kännas frustrerande att ha ett manus hemma i en pärm som bara ligger och väntar. Mina gula manuspärm har haft repschema och kom-i-hÃ¥g-lista samt manus i sig sen innan jul. Nu var det äntligen dags att öppna den…

Simsalabim. Nu är det dags att börja repa repliker, sätta lite grovscenerier och dela ut rep-cd. Lära känna några nya ansikten och låta dom lära känna mig. Alla jobbar vi ju på olika sätt, men med samma mål. Att få till en så bra produktion, helhetsmässigt, som möjligt. Ibland känns det tungt och idéerna sinar men sen öppnas det nya tankar. Man är ifrån några dagar, fixar i trädgården, låter hjärnan vila, prommar med Leidy, sen kommer den. Energin man sökt och då kommer resultaten.

Tillsammans med detta gäng, lite nötande, lite sjungande och en å annan kopp kaffe, kommer vi att kunna presentera ännu en pjäs i mordets tecken denna sommar. Jihoo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andreas, Ã…ke, Jens Gustav, Bettan Melinda, Kirsi, Camilla och Agneta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Med pennan i högsta hugg och lite dricka och godis.

Imorgon rullar vi vidare med de första scenerna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *