Asfalt under skorna

Tog en löparrunda. Vårens första. Tungt. Har mailat iväg mitt synopsis till en skrivarkompis. Ibland när man skriver blir man lite förblindad, man tror att storyn är klar, att allt är glasklart. Sen läser någon annan, ifrågasätter, man får tänka till, ändra och testa nya vägar. Det är det som är utvecklande! Att hjälpas åt, framåt. Att springa rensar hjärnan och nya tankar och ny energi fylls på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag kopiera lite CD-skivor och förbereda inför måndagens kollationering. Då ska jag träffa mitt nya gäng, ta nya tag och regissera en ny pjäs. Råttfällan!

Imorgon bär det iväg till Lännäs Bygdegård och dansavslutning med 2 dansgrupper. Ska bli roligt! Jag återkommer med bilder.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *