Vilken toppenkväll

Det gick så bra på DUD att jag inte hann ta några bilder. Två teatergrupper och en dansgrupp som drog igenom 4 danser och 23 sidor manus. Otroligt talangfulla elever jag har! Det gick som en dans. Stegen börjar sitta och replikerna börjar sitta. Några delar som vi hoppade över i och med att några var borta men resten var superbra!

Ser fram emot avslutningen lördag den 10 maj i Tallåsskolans aula.

Sen drog jag iväg till musikmakaren Svante i Norrköping. Jag skriver text, sen sjunger jag och han spelar efter min sång. Ja, det får bli så när jag inte kan noter. Sen blir det en hel del tjafs om hur man kan komponera och framförallt hur man INTE kan komponera. Men på något sätt går våra moll-diskussioner alltid över i dur och musik skapas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mollie och Giles välkomstsång till sommarens uppsättning av Råttfällan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svante försöker få till ackorden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nja, här ändrar vi lite

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maskinen Roland fick jobba och bränna repetitions-cd till alla skådisar som ska sjunga i Råttfällan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 låtar satte vi på tape idag, tjoho.

Tack Svante för ovärderlig hjälp!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *