Snart sommarteater

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag minns när jag för första gången såg en pjäs utomhus. Det var i Mariefred. Spegelteatern från Stockholm satte upp Shakespearepjäser vid Gripsholms slott och detta år var det Stormen som spelades. Det började med en scen på ett lastbilsflak där alla föll överbord, sen fick publiken flytta sig och hela pjäsen utspelades vid vattnet. En vackrare scen bild får man leta efter. Kvällssol, eldstad, vatten och ett stort träd som hängde ut över vattnet. I slutscenen åkte en av skådespelarna iväg på en flotte. Slå det om ni kan!

Snart är det dags för Katrineholms arbetarteater att börja repetera. Premiär i juli vid Djulö. Återkommer om detta.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *