Improvisation in reality

Va kul det var att jag testade några av Kajsas improvisationsövningar på mina teatergrupper och att det funkade. Man vet aldrig innan vad som funkar och hur mycket son funkar men dom 3 övningar jag tog idag fixade grupperna galant. Dessutom var det ett jättebra rep där många hade lärt sig flera repliker utantill, jihooo. Vi tittade på Hamlet och Ett drömspel och jag hoppas att eleverna tar in lite av känslan i de båda olika pjäserna.

I slutet av den här månaden ska vi samträna med dansarna och det ska bli jättespännande att grupperna får visa varandra vad de repat in sen sist de sågs.

Imorgon är det dansdags igen i Lännäs. Bara 3 gånger kvar innan avslutning, våren är i antågande.

Mycket att se fram emot. Ni som inte köpt biljetter får passa på att göra det. De 2 sista föreställningarna av Alla är vi änglar spelas på lördag och söndag. 16,00, biljetter i kassan en timma innan föreställning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *