Filmsugen

Jag känner mig filmsugen, skulle vilja se Återträffen och Mig äger ingen. Sen vill jag se Fjällbackamorden, dom har vistats på TV tror jag men jag hann inte se dom då. Lena Endre spelar med i Skumtimmen, den vill jag se. I lodjurets timma med Sofie Gråbol som spelar i Brottet och något tecknat. Varför inte något tecknat med Scooby Doo???

 Jag älskar faktiskt tecknade serier, eller i alla fall dom som är bra tecknade. Gamla Disney och Tom och Jerry, var tog dom vägen förresten? Eller varför inte Tintin med kapten Haddock i hasorna. Finns det något bättre än att poppa popcorn i micron, ta fram en Fanta och sätta sig i soffan, höra regnet trumma mot fönstret och sätta på en tecknad film?

 Till sommaren ska jag även fylla på min CSI hylla. Ett måste för långa lediga kvällar. Sen skulle jag vilja se några bra skräckfilmer. Är det någon som har några tips?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *