Nu har jag imprat i 6 timmar

Några från Vimmerby, några från Norrköping, någon från Katrineholm och sen Kajsa Wallin. Improvisationskurs genom ATR i Norrköping.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kajsa in action

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Fullt ös

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Djupa tankar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Två tjejer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja till allt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inte blockera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Låt fantasin flöda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad tror du om det här?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mina väskor är fullpackade.

Kajsa gav mig energi, nya övningar att ta med mig både till mina barnteatergrupper och till mina vuxengäng som jag jobbar med. Man har lärt sig en hel del övningar under årens lopp men mycket faller i glömska. Bra att få sig en uppdatering.

Med ett par tennisbollar och fruktsnack kan man ha riktigt kul. Lägger man sen till förflyttningar så blir det lite kaos ett tag, men det går. Jag ska återkomma med några övningar imorgon kväll när jag renskrivit mina anteckningar.

Nu ska jag äta kyckling oc snart se på mellon!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *