Jag är en fegis

På tal om böcker så håller jag mig bara till säkra kort. För något år sen gjorde jag en rensning i bokhyllan och tog bort alla mindre bra böcker av udda författare, köpta på en stressig bokrea i all hast. Visst kan man komma över några bra böcker på rean men ibland blir det liksom grisen i säcken. Man är stressad, folk trängs och man vill fynda… Det går sådär. Jag rensade bort nästan 3 hyllmeter som jag skänkte och sålde och numera är jag så feg att jag bara satsar på säkra kort.

 

Sofie Sarenbrant kommer ut med boken Visning pågår, Anna Jansson släpper Skymningens barfotabarn och Dag Öhrlund släpper boken Besökaren snart. Även Carin Gerhardsson med boken Klavertramt och Lee Child med Ingen återvändo och Viveca Steen med I maktens skugga.

 

Sen kommer Jens Lapidus med VIP-rummet. Den man älskar kommer av Mari Jungstedt i maj och i juli släpper Björn Hellberg boken De tysta. Katarina Wennstam släpper Skuggorna iaugusti. Arne Dahl måste jag ju införskaffa några böcker av förstås. Var ju på frukostmöte på Bibblan i Katrineholm med honom i februari.

Detta bådar gott både inför vårens spavistelse och för sommaren i solstolen. Massor av spännande nyheter.

 

Ja, ovan ser ni vad jag läser men det är ju alltid kul att vidga vyerna. Är det någon av mina fantastiska bloggläsare som kan tipsa mig om en ”ny” deckarförfattare, gärna svensk?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *