Ingen ro att läsa

Vanligtvis brukar jag läsa rätt mycket böcker. Det är väl mest deckare som jag plöjer igenom men även en och annan självbiografi. Just nu är det så mycket teater att jag inte riktigt finner ro i kroppen att läsa. Börjar jag läsa vill jag inte sluta och den tiden har jag inte just nu. En del påskhelger brukar jag spendera på ett spa i Värmland. Jag åker alldeles själv med 5-6 böcker och när jag åker hem är alla utlästa. Det är den bästa avkoppling som finns.

Jag går upp jättetidigt, slänger på mig kläderna och packar ner tandborsten. Väskan är packad sen dagen innan och sen tar jag med mig en kopp kaffe i bilen och bara drar. Lite trafik så tidigt på morgonen. Jag stannar ett par gånger för att tanka och fylla på kaffe, sen är jag framme tidigt och kan både springa på löpbandet och simma och läsa i bubbelpoolen innan jag äter lunchbuffé och checkar in.

Har jag tur är rummet färdigt tidigt. Det första jag gör är att packa upp böckerna och sen tar jag fram den jag börjat på i bubbelpoolen och sen är det deckartime som gäller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag sparar på rösten, jag laddar batterierna och passar på att simma och basta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En salig blandning av författare!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För några år sen satt en skylt på uppfarten till hotellet där det stod; Välkommen tillbaka till dig själv. Jag brukar tänka på dom orden ibland och sen längtar jag, just tillbaka till mig själv!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *