Go natt

Nu har jag andats, tänkt, pratat och sett teater hela kvällen. Här kommer en bild på min yngsta teatergrupp på DUD. Fantastiskt duktiga tjejer och killar. Dom börjar redan komma igång med röster och några har till och med lärt sig lite repliker utantill. Härligt, då kommer kroppsspråket med på ett helt annat sätt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi repade även Alla är vi änglar. Tjejerna har lyckats få till en så tät stämning av hopplöshet, bitterhet och aggressivitet så stämningen gick nästan att ta på i lokalen. Jag hoppas så att det kommer mycket publik för det är dom värda. Tack Johanna, Karin och Sofia för ett alldeles lysande jobb och fina tolkningar av rollerna. Att spela kvinna i ett fängelse med den typen av bakgrund som dom har är ingen lätt uppgift att ta sig an, man blottar sig ganska mycket.

Nu ska jag äta lite pasta och kommer troligtvis att somna in till en DVD med Swedenhielms. Snark, snark…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *