Lugn morgon

Kaffe, limpmacka och en dansk deckare till frukost. Kaffebryggaren puttrade medan jag rastade hunden, sen blev det sängläge ett par timmar. Härligt. Jag gillat verkligen danska serier, allt från Mordkommissionen, till Livvakterna och den jag såg nu, Den som dräper.

Förr var engelska deckare alltid på topp, dom är bra nu också, men danskarna har verkligen fått bra manusförfattare och hittat bra skådisar till karaktärerna. Fel person på fel roll kan bli riktigt dåligt och tvärtom. Även fel låt till fel sångare kan vara förödande. Det gäller även att välja rätt tonart. Linus, som gick vidare igår, som sjöng låten bröder, hade lätt kunnat höja den ett snäpp. Nu var den så låg att texten nästan försvann i början och det var synd. Den hade lyft tidigare i en högre tonart.

Nu är det pasta till lunch innan jag drar iväg till DUD. Mer teater väntar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *