Jag har uppfunnit tiden

När jag kommit hem från dansträning, hälsat på hos föräldrarna en kort stund och lyssnat igenom en CD under bilfärden så trodda man kanske att tiden var slut. Nejdå, inte alls. Det är nu det är tomt på löpbandet på gymmet, det är nu jag mjukstartar med 25 minuter som första löprunda efter förkylningen. Jihooo, det finns hur mycket tid som helst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna CD förgyllde min resa. Låt 2, 4 och 5 helt suveräna. I låt 5 låter Boy George som en ung Louis Armstrong. Underbart. De andra låtarna är sådär. Svårt att komma upp i de gamla klassikernas klass, men kul att han är tillbaka från ett alldeles för långt uppehåll.

Nu blir det Maria Lang deckare innan jag somnar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *