Pizza

Blev det ikväll. Onyttigt men gott. Nyss hemkommen från DUD och 2 teatergrupper som fått manus att börja läsa. Spännande. Några har gått länge hos mig och det är så härligt när dom själva använder sig av magstödet och får fram rösten och att dom kommer ihåg att vända sig framåt när dom ska prata.

Dom som kämpat på ett tag börjar även få in naturliga betoningar och tänker på VAD dom säger. När allt sådant kommer av sig självt, då är det kul att vara teaterlärare. Idag var några på skidsemester men nästa vecka ska vi vara samlade igen hela gänget och då kör vi för fullt. Jag ska jobba på att skriva ner en scen till från West Side Story. Det får jag ta imorgon, nu är det filmtaaaajm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *