Strindberg och West Side Story

Ny termin på DUD och nu är det dags att kasta sig in i ett samarbete mellan min dansgrupp och mina 2 teatergrupper. Det blir en salig blandning av allt från West Side Story och Strindberg och mycket dans. Idag läste vi manus och såg lite dans för dansgruppen medverkade.

Lördagen den 10 maj är det terminsavslutning för DUD:s dans och teatergrupper i Tallåsskolans aula i Katrineholm.

Nytt för i år är att teatergrupperna ska medverka i Tallås och därför valde jag att göra ett samarbete mellan mina grupper. Det ska bli jättespännande att se utfallet av detta. I mellandagarna skrev jag de sista raderna i manuset men vi kommer säkert att ändra några repliker hit eller dit men i stort så ska det vara klart.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *