Vi gjorde det

Vi genomförde en fantastisk premiär alla 350 som var delaktiga. Jag är så glad och tacksam över att ha fått chansen att vara med!! Jihoo!

Dagens hyllning blir till alla dansare. Dom är fantastiska. Alla åldrar är representerade. Från dom som sitter i sele på mammas mage (!) till dom i mer mogen ålder. Dansarna ges ett stor utrymme i denna musikal vilket jag tycker är ett av manusets styrkor. Ibland får man som dansare bara vara en vacker utfyllnad och stå bakom solisterna för att förgylla tillvaron för publiken. Det existerar inte här. Utan dansarna skulle denna föreställning stå sig slätt!

Koreografierna är mycket fantasifulla och varierande. Tillsammans med fantastiska kostymer av Annika och Karin från DUD tillför de otroligt mycket för helheten. Snubbelkorparna med sina vackra fjäderhandskar och maskälvorna i sin gröngula utstyrsel. Sen har vi syndabockarna i vita fladdriga dräkter och krafsmössen med sina långa svansar som tar hand om den skadade Fabbe och däremellan dansar med bravur. Nu nämner jag bara några men ALLA är otroligt duktiga och danslärarna från DUD har verkligen lyckats med sin uppgift.

Nu taggar jag ner med lite ”junkfood” och ser mellon. Chipsen är upphällda.

Och du, vann rätt låt???

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vi gjorde det

  1. Jenny Cronholm skriver:

    Oh, vad najsigt att få läsa och se om detta! Kul med så mycket bilder!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *