Lunchbreak

Nu har vi haft ett genomdrag i Duveholmshallen. Jättestort och jättekul. Efter en kort samling imorse så blev det myggpåtagning (ljud) och sen ett genomdrag som startade 9.00. Det blev lite justeringar och någon omtagning på ett par ställen men annars gick det bra. Nu är det lunchpaus och pastan sitter fint i kistan.

Det fanns kaffe, saft och frukt på plats och jag måste passa på att tacka alla som jobbar runt omkring med detta gigantiska projekt. det är skådisar och dansare som syns mest men det finns ju andra som gör det möjligt för oss att synas. Tack till ALLA, ingen nämnd ingen glömd.

Nu kommer lite smakprov på kläder i föreställningen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *