Mitt första blogginlägg

När jag var sju år fick jag en dagbok i julklapp. Omslaget var av blå sammet och på framsidan stod det ”Dagbok” med röda bokstäver. På sidan fanns ett litet lås med två tillhörande nycklar. Ni vet ett sånt där lås som man kunde pilla upp med ett hårspänne…

På den tiden skrev vi om våra liv, våra tankar och våra drömmar i all hemlighet. Nu ska allt offentliggöras på nätet. Gärna med tillhörande foton. Sen ska det ”gillas”. Tiderna förändras!

Nu ska jag börja blogga. Det är knappt jag tror det är sant. Det är nu jag ska skriva intelligenta, smarta inlägg som ska falla alla i smaken. Eller ska dom det?

Jag tänker skriva om teater, musik och dans. Även lite om böcker, filmer, TV-serier och allt annat som kan tänkas vara intressant. Ni som läser får gärna ge förslag på vad ni vill läsa om.

Jag vill även tipsa om bra teater och hoppas även få tips från er läsare.

Just nu pågår de sista repetitionerna av Kulturskolans/Dud:s musikal ”Brustna vingar”. Den är skriven av Jenny Cronholm som har fått ihop ett manus som blir bättre och bättre ju längre vi repeterar! Strådjur, koppälgar, krafsmöss och kaskelottbjörnar som skådespelar och dansar. De sista helgerna har replikerna justerats och danstegen slipats.

På fredag den 7 februari ska vi ses i Duveholmshallen och göra ett genomdrag med musiker och körer. När jag skriver vi, menar jag ungefär 400 stycken! Det kommer att bli en fantastisk upplevelse!

Inte nog med det, det kommer att finnas vissa likheter mellan Fredde i Solsidan och mig… Brum, bruuum!

Hoppas att just Du har möjlighet att komma och se föreställningen.

Lördag & söndag 16,00, Duveholmshallen i Katrineholm.

När jag ser vilka talangfulla dansare och skådisar som finns här förstår man att återväxten till de teatergrupper som finns i Katrineholm är tryggad.

Jag ska skriva mer om vad som händer inom kulturen i Katrineholm under våren och sommaren. Har du något kul kulturarrangemang på G? Hör av dig!

Brustna Vingar

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mitt första blogginlägg

 1. Jenny Cronholm skriver:

  Tjohooo, nu är du igång!!! Ska bli superkul att följa dig!

 2. Välkommen till bloggvärlden! Ska bli sååå roligt att följa dig. Kram.

 3. Pelle Nilsson skriver:

  Tjena mors!!!!

  Jösses, hade jag inte varit med i pjäsen, allaredan, så hade jag absolut gått och tittat på den, med den där reklamen. =)

  Bra skrivet, tycker jag. Säger som Jenny: Ska bli kul att följa dig.

  Krya!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *