Nu lossnar det i Sverige

Den 15 september släpper vi resterande biljetter till våra föreställningar, inklusive Chefen fru Ingeborg som tidigare varit utsåld. Från den 29 september välkomnar vi er alla till fulla salonger igen.

Vi utökar också biljettkassans öppettider under v. 36–37. Nya öppettider, vardagar, 15–18. Telefon 019-689 89 89 eller biljett@orebroteater.se.

Vi fortsätter att ta hänsyn, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symtom. Vi arbetar kontinuerligt för att du som publik ska ha en trygg scenkonstupplevelse hos oss, även när vi öppnar upp igen.

Från oss alla på teatern, varmt välkomna och mycket nöje!
Örebro Teater

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *