Ska man förnya sig?

Jag har ju hus på landet och det är 4 rum och kök. Jag har möblerat som jag vill ha det men man vill ju alltid förnya sig lite. Förr köpte jag ofta möbler på second hand och målade om och fixade. Jag minns speciellt ett köksskåp som pappa hjälpte mig att ta bort färgen på. Jisses va vi slet med detta. Jag tror det tog närmare 14 dagar. Men när det var klart så blev det fint. Jag köpte mörk lasyr och det passade bra in i mitt lilla kök.

Jag minns att vi fick låna nån liten maskin så vi kunde ta bort färgen. Jag tror den var ungefär som en speedheater cobra. Mycket effektiv och smart lösning när man ska ta bort färg.

Det finns ju kompletterande verktyg om man inte kommer åt överallt.

Kan vara bra att kunna använda dessa i små hörn och skrymslen.

Vad som är bra med en speedheater cobra är att den är ruskigt effektiv och smidig för både exteriörer och interiörer när det gäller färgborttagning. Det finns ju både fönster, möbler och andra typer av snickeridetaljer som kan behöva en uppfräschning.

Det är kul att göra om hemma vare sig det gäller textilier eller möbler. Det blir roligt när våren kommer och ljuset gör sig påmint. Under vinterhalvåret är det inte lika roligt, då är det mest julpynt som gäller.

Men har man en speedheater cobra kan man ju nyttja dess otroliga hastihet för att få ett perfekt resultat vad det gäller möbler. Man kan även använda den till trappor. Min källartrapp skulle behöva en riktig uppfräschning så det kan ju vara idé att ta tag i aken nu när det kommer ljusare tider.

Det finns många saker man inte tänker på när man ska börja fixa hemma. En så här enkel sak kan spara många timmar och även lite huvudvärk. Man får googla runt och se vad man kan hitta för att göra vardagen lättare helt enkelt.

Fixar du med möbler hemma? Renoverar du eller målar du om?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *