Med eller utan klocka

Jag läser ständigt om de som ska köpa ny pulsklocka och ber om råd för att få tag i den rätta. Jag köpte en en gång och tröttnade efter en månad. Jag har den på mig sommartid när jag springer ute, men det känns inte som att den ger mig korrekt tid i alla fall.

Personligen tycker jag att det inte är speciellt viktigt att kolla pulsen. Jag vet ungefär i vilket tempo jag vill springa och håller mig där. Den enda gången man ökar är ju när man kör intervaller. Då dunkar pulsen på rätt bra.

Det vimlar av mobiler och teknik och ibland inbillar jag mig att tekniken är viktigare än vad man verkligen är ute efter. Konditionen, glädjen, och känslan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Med eller utan klocka

  1. Hilma Eklund skriver:

    Hoppas du haft en bra helg 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *