Shame

Tre år efter att Shame knockade världen med Songs Of Praise är de nu aktuella med det nya albumet Drunk Tank Pink. Och det är ingen överdrift att hävda att Londons mest lovande rockband har utvecklats enormt mycket.

Det finns passager på Drunk Tank Pink där det faktiskt är svårt att greppa att det rör sig om samma band som 2017 välte oss med de uppkäftiga singlarna One Rizla och Concrete. Det som tidigare kändes kaxigt, opolerat och rått har nu fått en helt annan tyngd, ett helt annat fokus. Både låtskrivandet och produktionen har tagit stora steg framåt. Och plötsligt kan shame – bara två album in i karriären – mäta sig med giganterna på postpunkhimlen.

Senast Shame gästade Stockholm sålde biljetterna ut långt i förväg. Därför bör du inte avvakta längre än nödvändigt innan du säkrar din biljett till konserten på Debaser 31 oktober.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *