Hur blir det med julklapparna nu då?

Kommer vi att springa runt på stan och handla som vanligt eller beställer vi via nätet? Eller tar vi oss i kragen och minskar ner på det onödiga handlandet? Jag köper inga julklappar mer än till mig själv så det är ok för min del. I år bör jag investera i ett par nya löparskor. Dom nuvarande har hängt med snart 200 mil!

Jag handlar nästan alla kläder via nätet idag. Det är sällan jag besöker en butik. Vet man vilken storlek man har, handlar på kända sidor och har lite tur så brukar det funka bra. Även skor har fungerat fint. Jag kommer att fortsätta handla på nätet, vare sig Coronan finns eller inte.

Hur handlar du?

Satt perfekt

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *