Kör vi som vanligt eller?

För många är hösten en nystart. Det kan vara att börja träna, äta nyttigare eller ta tag i andra saker. Man startar på nytt efter nyår eller på hösten. Det kan kännas mentalt skönt att ta tag i sitt liv eftersom semestern gör att man inte lever som vanligt.

Det blir några sovmornar och sena luncher. Man kanske äter ute eller gör lite enklare mat för att hinna med annat. Sen kommer man tillbaka till jobbet och rutinerna för frukost och lunch kommer tillbaka. Även för kvällsmaten.

Då kan det vara ide att göra en omstart. Man får passa på när ambitionen finns.

Hör av dig till mig om du vill ha hjälp med en hållbar kost och har tröttnat på olika dieter.

piawidlund67@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *