Är vi fortfarande försiktiga, eller?

Nu kan man inte träffa någon utan att prata om Corona. Det verkar som att många har börjat resa, festa och leva som tidigare redan nu. Jag tror att det krävs att vi är försiktiga fortfarande. Viruset är lurigt och ingen vet egentligen hur det sprids och om man kan bli smittad via luften. Allt är fortfarande osäkert.

Vad vissa har fått upp ögonen för är att man måste ta hand om sig i alla fall. Att kolla sin vikt och kolla vad man äter har blivit viktigare. Jag hoppas att flera tar tag i sitt liv och leverne under sommaren och även hösten. Att träna och äta rätt är viktigare än någonsin.

Är du intresserad av att få hjälp med en hållbar kost utan att gå på dieter som inte fungerar i längden? Hör av dig till mig så tar vi ett snack om hur jag kan hjälpa dig med din kost. piawidlund67@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är vi fortfarande försiktiga, eller?

  1. Visst är det extra viktigt att tänka på sin hälsa just nu. Och jag hoppas att man överlag fortsätter vara försiktig, Kram, ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *