Tänk va trögt det är ibland

Vissa dag har man flyt i skrivandet och det bara rullar på. Karaktärerna är starka och miljöerna förtjusande. Storyn glider fram som majjo på räkmackan och sidorna blir fler och fler. Och vissa dagar är det stopp i skallen.

Jag håller på med ännu en låttext och det är 2 rader kvar. Kanske inte låter så mycket men j-r va trögt det är. Jag satt en stund imorse och bytte ut vissa ord och strök en del och fick till en klar förbättring. Men 2 rader är fortfarande kvar.

Det finns ett rimlexin på google och det rukar jag använda mig av. Det skulle kunna bli en riktigt kul låt om man tog de första ord som dök upp. Rimlexikonet är suveränt uppyggt. Orden är uppställda enligt antal stavelser och det är bara att välja och vraka. Det har hjälpt mig flera gånger. Men nu har jag inte ens ett ord att rimma på, bara 2 tomma rader…

Var tog raderna vägen?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tänk va trögt det är ibland

  1. Emma Engström skriver:

    Kan tänka mig att det inte alltid är det lättaste med texten, men hoppas det går vägen och att du blir himla nöjd! KRAM

  2. Ethel skriver:

    Ja det var ett himla jobbigt problem ☺. När du minst anar det kommer raderna att sitta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *