Vill du få bättre kostvanor?

Som håller hela livet ut? Jag utbildade mig till Licensierad Kostrådgivare i våras och inser hur viktigt det är med maten. Många går till gymmet och tränar som bara den utan att ta reda på hur dom ska äta. Det ger inga resultat.

Att använda sig av paleodieten, 5:2, LCHF, eller fast sig smal går jättebra. Problemet är att när du sen börjar äta igen så går du upp. Kanske mer än du vägde innan och det var ju inte meningen. Eller hur?

Vad är det då som är så unikt med att anlita en kostrådgivare. Jo, vi utgår ifrån vad du äter idag och gör ett kostschema baserat på detta i kombination med vad du väger, hur lång du är och hur mycket du vill gå ner.

Det finns fortfarande chans att äta gott och onyttigt en dag i veckan om man väljer att hålla sig till kostschemat resten av veckan. Och det är inga småportioner, jag lovar. Man bör äta i en jämn takt för kroppens, magens och skallens skull. 5 gånger per dag är rimligt. Då behöver man inte småäta.

Det bästa med kostrådgivning är att man bara behöver ett samtal via telefonen för att komma igång. Sen hjälper jag dig med kosten och vi hörs av ett par gånger efter det. Ring mig 0730-53 00 03 eller maila piawidlund67@gmail.com för att få mer info och fakta. Det är onödigt att vänta på att bli nöjd med sig själv och sin kropp.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *